Nyhet Film tv-serier

på HBO Max i mars

Vi har sett fram emot House of Hammer och en ny säsong av Succession.

House of Hammer har premiär 3 mars 
En chockerande Hollywood-skandal förstör den perfekta fasaden för familjen Hammer. Den amerikanske skådespelaren Armie Hammer var inblandad i en medieskandal 2021 när han stod inför anklagelser från flera av sina tidigare partners. Alla mörka familjehemligheter kommer fram i denna dokumentärserie, allt från anklagelser om våldtäkt mot Hammer till hans gammelfarfars många år av svek. Regisserad av Elli Hakami och Julian P. Hobbs.
3 avsnitt. Alla avsnitt släpps på premiärdagen.

 

Perry Mason säsong 2 har premiär 7 mars  
Dramaserien Perry Mason med Matthew Rhys i huvudrollen är tillbaka med en andra säsong. Flera månader efter att Dodson-fallet har fått ett avslut blir en ättling till en mäktig oljefamilj brutalt mördad. När åklagaren åker till stadens fattigaste område för att peka ut de misstänkta hamnar Perry, Della och Paul mitt i ett fall som kommer att avslöja djupa konspirationer och tvinga dem att förstå vad det verkligen innebär att vara skyldig. Serien är baserad på karaktärerna skapade av Erle Stanley Gardner.
8 avsnitt. Ett avsnitt släpps varje vecka. 

 

Rain Dogs har premiär 7 mars 
Komediserien Rain Dogs är en okonventionell kärlekshistoria mellan en ensamstående mamma från arbetarklassen, hennes 10-åriga dotter och en privilegierad homosexuell man. Cash Carraway har skapat serien som är en mörk komedi om en dysfunktionell familj i utkanten av samhället som försöker hålla en rak kurs i en sned värld. I rollerna ser vi Daisy May Cooper, Jack Farthing, Ronke Adekoluejo, Adrian Edmondson samt debuterande Fleur Tashjian. Rain .
8 avsnitt. Ett avsnitt släpps varje vecka. 

 

Succession säsong 4 har premiär 27 mars
I den prisbelönta serien, skapad av Jesse Armstrong, följer vi familjen Roy – patriarken Logan Roy (Brian Cox) och hans fyra vuxna barn Kendall (Jeremy Strong), Siobhan (Sarah Snook), Roman (Kieran Culkin) och Connor (Alan Ruck) – och deras kamp om makten och komplicerade familjedynamik. I säsong 4 skapar försäljningen av medieimperiet Waystar Royco till teknikvisionären Lukas Matsson (Alexander Skarsgård) en ångestfylld splittring i familjen Roy när de börjar visualisera hur deras liv kommer att se ut när affären är klar. En maktkamp uppstår när familjen föreställer sig en framtid där deras kulturella och politiska tyngd är kraftigt inskränkt.
På rollistan för säsong 4 ser vi också norska skådespelerskan Eili Harboe och isländska skådespelaren Jóhannes Haukur Jóhannesson. 
10 avsnitt. Ett avsnitt släpps varje vecka. 

 

Nya och återkommande titlar i mars: 
Marlon Wayans: God Loves Me (Max Original Comedy Special) – 2 mars 
House Party – 3 mars   
Shiva Baby – 3 mars
FBOY Island Spain – 3 mars 
Kungen med två ansikten – 3 mars 
Outlander säsong 6 – 7 mars 
Superman & Lois säsong 3 – 16 mars 
One Flew Over The Cuckoo''''s Nest – 17 mars 
The Prestige – 24 mars 

Annons:

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår