spel

WE LOVE KATAMARI REROLL+ ROYAL REVERIE

En härlig klassiker i ny tappning.

 

Start rolling! Pastellfärger till tusen och en rullande hög med saker återställde en gång ordningen i kosmos och på nytt tände alla förstörda stjärnor där ute. Kungen av kosmos skickar nu sin unge prins till Jorden för att möta sina anhängare.

 

 

Katamari är fullständigt galet, utan konkurrens det flummigaste du kommer spela i år, som tur är så är det också väldigt underhållande. We Love Katamari Damacy som det hette när det släpptes första gången 2005 var det andra spelet i Katamari-serien och detta är alltså den färgglada remastern som rullar in på dagens konsoler till tonerna av ett lika flummigt som svängigt soundtrack och en härligt uppgraderad grafik.

Vi styr vår katamari-rulle med båda spakarna på handkontrollen och ska nu rulla upp allt som kommer i vår väg, ibland krävs lite mer finprecision och ibland mer fart. Ibland tidspress, ibland inte och på vissa banor kan vassa saker skada vår katamari och hindra den från att nå sin målstorlek.

Detta är väldigt kul i små doser men kanske inte mer än en halvtimma åt gången, då blir det lätt lite enformigt. Allt som allt en härlig klassiker i ny tappning som fyller en halvtimme med lite galen underhållning då och då.

 

 

WE LOVE KATAMARI REROLL+ ROYAL REVERIE
Genre: Äventyr

Utvecklare: Monkey Craft Co, Namco Bandai
PEGI: 12
Testat på: Xbox Seriex X (Finns även till PS5, PS4, Nintendo Switch)

 

Spelglädje 7/10
Grafik 7/10
Ljud 7/10
Online nej

Totalt 7/10

 


Annons:

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår