Nyhet

VÄRSTINGPROJEKTOR FÖR DEN RIKTIGT GALNA BION

Mångsidig projektor för tuffa krav.

 

Panasonic presenterar sin nya fetingprojektor REC15 REQ15 som erbjuder 4K-bilder med Quad Pixel Drive, Panasonics 2-axel pixel-skiftande teknik, för att reproducera autentiska bilder som är djupa, släta och detaljerade. I upp till ljusstyrkor på 15 000 Lumen.

Här får vi också Rich Color Enhancer, en teknik som utökar prestandan i den röda kanalen för mer livliga och exakta röda toner och ökning av den dynamiska kontrasten.
De nya scenanalyskretsarna känner bättre igen ljusa och mörka områden i bilden. Latensen ska vara riktigt låg liksom svartnivåerna, som med fördel presenteras i 21:9-format.

Det här är ju mer en professionell produkt än hemmabio med användningsområden mot svängda och rörliga ytor, och sömlösa 360-graders projiceringar med ett antal varianter av linser för olika ändamål. Men i en biogrotta, för den som har råd, lär du bjudas på en alldeles prima upplevelse. Prisuppgift saknas (läs Svindyr...).

Info: eu.panasonic.com

Annons:

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår