pressrelease

KILLJOYS PÅ HBO

Tre hårdhudade prisjägare tar sig an intergalaktiska uppdrag samt jagar och fångar farliga brottslingar i Quad, ett fjärran planetsystem.

Från producenterna bakom Orphan Black och skaparen av Lost Girl (Michelle Loretta) kommer den nya serien Killjoys.

Prisjägartrion Dutch, John och D’avin arbetar för R. A. C. (Recovery and Apprehension Coalition) – en självständig organisation i Quad bestående av lönnmördare och jägare som går under namnet Killjoys. Trion har tillsammans svurit att förbli neutrala i det blodiga multiplanetära klasskrig som hotar att förstöra hela Quad. Men deras förflutna och händelserna runtom dem drar dem djupare och djupare in i det virvlande kriget.

Hannah John-Kamen (Black Mirror), Luke MacFarlane (Brothers & Sisters) och Aaron Ashmore (Warehouse 13) spelar de tre livsglada tillika hårdhudade prisjägarna. Tillsammans utgör de en brokig skara, men de håller alltid varandra om ryggen, tills dess att en mörk hemlighet hotar att separera trion för alltid.

Killjoys är regisserad av Chris Grismer och producerad av Karen Troubetzkoy och Jeremy Boxen från Temple Street Productions och SyFy, i samarbete med Space. David Fortier och Ivan Schneerberg är exekutiva producenter och Michelle Loretta har skapat serien.
 

Säsong 1 av Killjoys blir tillgänglig den 2 juli och säsong 2 har premiär samma dag.

Kolla trailern HÄR!

Annons:

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår