pressrelease

klang 5 - det nya trådlösa högtalarsystemet

Loewe klang 5 är ett elegant högtalarsystem som ska ge Loewes TV en extra dimension av ljud och musik, och fullända intrycket av en äkta hemmabioupplevelse.

Var och en av de två högtalarna har fyra integrerade digitala förstärkare, fem separata chassin och en maximal prestanda på 270 watt. För att uppnå bästa möjliga ljudkvalitet bidrar en specialdesignad waveguide till den akustiska effekten.

De aktiva Loewe klang 5 högtalarna fungerar som din utgångspunkt trådlöst via en sändare (via en framtida programuppdatering, blir det också möjligt att använda högtalare med kabel om du föredrar detta). En trådlös set-up ansluter Loewe klang 5 automatiskt till TV:n. Varje högtalare loggas oberoende via ett integrerat nätverk. I korthet innebär det att varje högtalare ansluts sömlöst med en Loewe TV-apparat (från chassit 3xx och framåt), till exempel den nya Loewe bild 7 OLED TV (testas i HemmaBio 12/2016). TV:ns inbyggda soundbar kan användas som en centerhögtalare, och klang 5 ljudsystemet kan också utvidgas till att omfatta ett par extra högtalare och en subwoofer för att skapa ett 5.1-hemmabiosystem.

Helt i linje med Loewes minimalistiska designvision är Loewe klang 5 högtalarna utformade med fokus på enkla och rena linjer. Det finns inga synliga skruvar, beslag eller sömmar, och det akustiska tygmaterialet som används och utvecklas i samarbete med tyska textilspecialister. Högtalarens färger matchar exakt Loewe bild 7 OLED TV:n.

Den trådlösa signalöverföringen till klang 5 högtalarna gör det möjligt att placera högtalarna extremt flexibelt både i förhållande till TV:n och rummet. Och med sin tidlösa och eleganta design förskönar Loewe klang 5 högtalarna varje typ av inredningsstil.

För att säkerställa en optimal signalöverföring mellan Loewe TV och Loewe klang 5 högtalarna, har Loewe utvecklat den lilla trådlösa sändaren: Loewe klang link. Via denna behändiga och lilla boxen överförs ljudsignalen från boxen till högtalarna i den högsta kvaliteten - och nästan utan förluster - med en sådan hastighet att synkroniciteten mellan bild och ljud upprätthålls perfekt. Loewe klang link kan enkelt och smidigt placeras i kabelhanteringsutrymmet på baksidan av Loewe TV:n.


Loewe klang 5 finns i färgerna Graphite Grey och Light Grey, med ett rek. utpris på 37.999:- per set.

Loewe klang link har ett rek utpris på 2.999:-

Loewe klang 5 och Loewe klang link beräknas finnas i butikerna i början av oktober 2016.


Annons:

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår