pressrelease

NYA TITLAR I NOVEMBER


Money Monster

Ekonomigurun och programledaren Lee Gates (George Clooney) och hans producent Patty (Julia Roberts) kämpar mot klockan för att avslöja en konspiration.

På Blu-ray & DVD November 7

Central Intelligence

En livsfarlig CIA-agent (Dwayne Johnson) som en gång varit en mobbad nörd, kommer hem till skolans återträff. Genom att utge sig för att vara på ett topphemligt uppdrag får han hjälp av skolans då populäraste kille, som nu är revisor och saknar den gamla goda tiden. Men innan räknenissen inser vad han gett sig in på är det för sent att backa ur och hans nya, oförutsägbara vän drar med honom in i en värld av eldstrid, spionage, dubbelspel och annat som kan leda till döden på fler sätt än han kan räkna ut.

På Blu-ray & DVD November 14

Demolition

Efter att Davis Mitchell har förlorat sin hustru i en tragisk bilolycka börjar han skriva brev till ett företag som säljer godisautomater. Detta leder till en oväntad kontakt med en kvinna på företagets kundtjänst. Från den kritikerrosade regissören Jean-Marc Vallée (Dallas Buyers Club, Wild).

På  Blu-ray & DVD November 14

The Meddler

En nybliven änka (Susan Sarandon) flyttar tvärs över USA för att komma närmare sin dotter (Rose Byrne) och börjar styra och ställa med andras liv.

På Blu-ray & DVD November 14

The Purge: Election Year

Det har gått två år sedan Leo Barnes lyckades stoppa sig själv från att hämnas under Purge Night. I år inträffar ritualen kvällen innan presidentvalet. Som säkerhetsansvarig för senator Charlie Roan är det Leos uppgift att skydda henne under den kontroversiella och ifrågasatta presidentkampanjen. Men genom ett förräderi tvingas de ut på Washingtons gator under den enda natt då ingen hjälp står att finna och måste försöka överleva för att inte straffas för sina synder mot staten.

På  Blu-ray & DVD November 21

Jason Bourne

Matt Damon återvänder till sin legendariska titelroll i Jason Bourne. Paul Greengrass, som regisserade The Bourne Supremacy och The Bourne Ultimatum slår sig återigen ihop med Damon i nästa kapitel av Universal Pictures Bourne-serie, där CIA:s farligaste agent lockas fram ur skuggorna. Damon spelar mot Alicia Vikander, Vincent Cassel, Tommy Lee Jones och Julia Stiles som är tillbaka i sin tidigare roll.

På  Blu-ray & DVD November 28

The Secret Life Of Pets

Från skaparna av succén Dumma Mig kommer nu denna tecknade långfIlm som äntligen ger svar på frågan vad dina husdjur gör när du inte är hemma. När deras ägare går hemifrån på morgonen samlas alla husdjuren för att skvallra med vännerna, frossa i sötsaker och ordna galna fester. När en bortskämd terrier och hans nya oborstade "rumskompis" går vilse i New Yorks storstadsdjungel tvingas de lägga sina olikheter åt sidan för att överleva den strapatsfyllda resan hem.

På Blu-ray, Blu-ray 3D & DVD November 28

Maggie's Plan

En ung kvinna (Gerwig) som är fast besluten att skaffa barn, kastar sig in i ett triangeldrama med en akademiker (Hawke) och hans excentriska fru (Moore).

På  Blu-ray & DVD November 28

Annons:

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår