pressrelease

Nya filmer på Blu-Ray, DVD och digitalt i november

Fly det trista novembervädret med bra filmunderhållning!

Du kan till exempel se Gael García Bernal och Jeffrey Dean Morgan i Desierto - Border Sniper som följer en grupp flyktingar i den farliga gränsen mellan USA och Mexiko. I The Whole Truth spelar Keanu Reeves en skicklig försvarsadvokat som har anlitats för att frikänna en ung man från anklagelsen att ha mördat sin far. Sist men inte minst - en film för alla Steven Seagal-fans! Den intensiva actionfilmen Code of Honor släpps nämligen i slutet av november. Här spelar Seagal en pensionerad överste med ett uppdrag att få bort de kriminella som härjar i hans stad.

___________________________________________________________________________________________

DESIERTO – BORDER SNIPER

Desierto - Border Sniper är en intensivt spännande thriller med Gael García Bernal (Dagbok från en motorcykel och Din morsa också!) och Jeffrey Dean Morgan (Watchmen) i huvudrollerna. Det som startar som en hoppfylld resa mot ett bättre liv, förvandlas snabbt till en mardrömslik kamp för överlevnad när en gravt störd beväpnad förbrytare jagar en grupp obeväpnade män och kvinnor genom det förrädiska gränslandet mellan USA och Mexiko. I den ogästvänliga och skoningslösa ökenterrängen är oddsen inte höga att överleva då det inte finns någonstans att gömma sig för den brutala och hänsynslösa mördaren.

Regi: Jonás Cuarón
I rollerna: Gael Garcia Bernal, Jeffrey Morgan, Alondra Hidalgo, Diego Cataño
Genre: Drama
Spellängd: 94 min
Lämplig från 15 år

Desierto – Border Sniper släpps på DVD, Blu-Ray och digitalt 10 november 2016.

Trailer och högupplöst material finns här.

___________________________________________________________________________________________

THE WHOLE TRUTH

Försvarsadvokaten Richard Ramsey (Keanu Reeves) gör sitt yttersta för att få sin tonårsklient (Gabriel Basso) friad för mord på sin förmögne pappa (Jim Belushi). Bevisen mot honom är starka; en kniv med hans fingeravtryck, ett vittnesmål från hans mamma (Renée Zellweger) och ett vagt erkännande från honom själv. Utöver detta har hans klient kategoriskt vägrat att överhuvudtaget säga ett ord efter brottstillfället, något som försvårar arbetet att få honom frikänd. Ett rättegångsdrama som håller åskådaren i ett järngrepp till sista bildrutan, av Oscarsnominerade regissören Courtney Hunt (Frozen River).

Regi: Courtney Hunt
I rollerna: Keanu Reeves, Renée Zellweger, Gugu Mbatha-Raw, James Belushi
Genre: Drama, thriller
Spellängd: 93 min
Lämplig från 15 år

The Whole Truth släpps på DVD, Blu-Ray och digitalt 24 november 2016.

Trailer och högupplöst material finns här.

____________________________________________________________________________________________

CODE OF HONOR

Överste Robert Sikes (Steven Seagal) har bestämt sig för att rensa upp sin stad från alla kriminella element. Han är en målinriktad ensamvarg med en insatsstyrkas kraft och han tar sig an gatugäng, kriminella och politiker med förutfattade meningar tills uppdraget är slutfört. Hans tidigare protegé, William Porter, ansluter sig till polisen för att kunna stoppa sin tidigare ledares våldsinriktade framfart och ställa honom inför rätta.

Regi: Michael Winnick
I rollerna: Steven Seagal, Craig Sheffer, James Russo, Louis Mandylor
Genre: Action
Spellängd: 106 min
Lämplig från 15 år

Code of Honor släpps på DVD, Blu-Ray och digitalt 24 november 2016.

Annons:

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår