pressrelease

NYHETER I NOVEMBER PÅ HBO NORDIC

I november fortsätter HBO Nordic att leverera starka dramaserier, med både efterlängtade och mer oväntade serier. Dessutom kommer en nygjord HBO-dokumentär om en tragisk händelse som skakade om en hel värld.

Juvelen i kronan i november är den nya säsongen av succéserien THE AFFAIR. Den Golden Globe-vinnande dramaserien med den starka ensemblen Dominic West, Ruth Wilson, Maura Tierney och Joshua Jackson fortsätter med tredje säsongen 21 november – men redan från den 11 november förhandsvisar vi det första avsnittet.


HALFWORLDS, HBO Nordics första serie från HBO Asia, utspelar sig i Jakarta, i en parallell värld av blodtörstiga varelser från den indonesiska mytologin. HBO Europes dramaserier ARANYÉLET, baserad på den prisade finska serien Easy Living, och PAKT, baserad på den norska succéserien MAMMON, fortsätter med sina andra säsonger.

Förutom dramaserier så bjuder november på en ny HBO-dokumentär: MARATHON: THE PATRIOTS’ DAY BOMBING, som berättar historien om följderna efter terroristattacken under Boston Marathon.


HALFWORLDS
Säsong 1 blir tillgänglig 1 november

I Jakartas livliga gator och gränder har en parallell värld av blodtörstiga varelser från den indonesiska mytologin levt tillsammans med människor i generationer. Genom att anta mänsklig skepnad har dessa "Demiters" verkliga identitet på omsorgsfullt vis dolts i århundraden av en mäktig familj dödliga. HALFWORLDS är en originalserie från HBO Asia, säsong 1 består av åtta avsnitt x 30 minuter. Den andra säsongen har premiär på HBO Nordic den 15 december.

--------------------------------------------------------------------------------

ARANYÉLET

Säsong 2 har premiär 6 november

I den första säsongen av serien levde familjen Miklósi ett liv i skenbar lyx, baserat på faderns repertoar av rån och bedrägerier. När Attila bestämt sig för att lämna brottets bana vänds allt upp och ner. I säsong två måste Miklósis börja om från början. Eller från en ännu lägre punkt - förföljda av det förflutna kan de inte längre skjuta upp konsekvenserna av sina tidigare val. Kommer de att kunna hålla ihop under de riktigt tuffa tiderna också?
ARANYÈLET är en ungersk dramaserie och en originalproduktion från HBO Central Europe, baserad på den finska dramaserien Easy Living.

--------------------------------------------------------------------------------

PAKT
Säsong 2 har premiär 20 november

Huvudpersonen i denna politiska dramathriller är Piotr Grodecki, en undersökande journalist som upptäcker en sammansvärjning på högsta politiska nivå. Medan han försöker ta reda på sanningen så inser han att ingenting är som det verkar vara. Ännu svårare blir det när han måste ta itu med ett mycket mer komplicerat fall än någonsin tidigare. Ingen går säker i denna värld och snart upptäcker Piotr att han kommer behöva välja om han ska söka efter sanningen eller skydda kvinnan han älskar. PAKT är en polsk dramaserie och en originalproduktion från HBO Central Europe, baserad på det norska dramat Mammon.

--------------------------------------------------------------------------------

THE AFFAIR
Säsong 3 har premiär 21 november. Avsnitt 1 förhandsvisas från 11 november

Golden Globe-belönade dramaserien THE AFFAIR handlar om de känslomässiga och psykologiska följderna av en otrohetsaffär som förstört två äktenskap och det brott som för de inblandade tillbaka in i varandras liv. Säsong 3 tar vid tre år efter Noahs chockerande erkännande vid Scott Lockharts mordrättegång. Noah försöker börja om, Alisons förflutna gör sig påmint samtidigt som hon uppfostrar dottern Joanie i närheten av Cole och Luisa. Helen brottas med osäkerhet kring pojkvännen Vik, konflikter med barnen och har ständiga skuldkänslor.

--------------------------------------------------------------------------------

MARATHON: THE PATRIOTS' DAY BOMBING
HBO-dokumentär, premiär 22 november

Två år efter Boston Marathon-bombningarna berättar denna dokumentär historien om händelserna den 15 april 2013 och följderna av terroristattacken sett från flera olika perspektiv. Filmen tar avstamp från attacken och fram till dödsstraffsdomen mot Dzhokhar Tsarnaev, genom övervakningsbilder, nyhetsklipp och exklusiva intervjuer med överlevande och deras familjer, utredare, regeringstjänstemän och reportrar från The Boston Globe, som vann Pulitzerpriset för sin rapportering av attacken. Regi av Ricki Stern och Annie Sundberg. Producerad i samarbete med The Boston Globe.

Annons:

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår