Rösta här!

" />
pressrelease

Årets bästa bio utses

I år är det mer högkvalitativa hemmabioanläggningar (eller hembio som andra säger...) som gäller när Hembiobutiken drar igång Hembio-SM igen!

Rösta här!

Bästa biobyggarna slåss om titeln
- Årets upplaga av Hembio-SM innehåller färre tävlande, men med en betydligt högre lägstanivå. Nu lyfter vi fram de riktiga essen, de som brinner för samma saker som oss själva, och visar vilka möjligheter som finns för den som funderar på att bygga en egen biograf hemma, säger Mattias Björnberg VD på Hembiobutiken som arrangerar Hembio-SM.

Alla som röstar belönas
Nytt för i år är att alla som röstar och delar på Facebook belönas med en månads gratis träning på valfritt Nordic Wellnessgym (gäller ej Exklusiv).

Inspireras av tävlingsbidragen
Liksom tidigare år kan man se samtliga bidrag, bilder som video, på www.hembiosm.se där det även går att rösta på sin favorit.

Fina priser i potten
Utöver äran och ett elegant diplom belönas årets vinnare med:

1:a plats - presentkort på 20.000 kr hos Hembiobutiken.
2:a plats - Great Northern Popcorn All Star-popcornmaskin, ett 24-pack med popcorn, ett kryddpaket och popcornbägare. Värde över 6000kr.
3:e plats - Great Northern Popcorn Matinee Movie Popper Bänk, ett 24-pack med popcorn samt popcornbägare. Värde över 4700kr.

Tävlingen arrangeras av Hembiobutiken i ett led att öka medvetandet kring alla de människor som lever för sitt hembiointresse och ge dem en vinstchans och en plattform att dela intresset med andra likasinnade. Röstningen pågår fram till och med sista november och vinnaren annonseras 7 december.

Annons:

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår