pressrelease

Bra bildkvalitet och förbättrad ljusstyrka

Senaste tillskottet i Canons serie 4k-installationsprojektorer väger 26 kilo och sägs leverera 4k-upplösning och enastående bildkvalitet i en mycket kompakt design.

XEED 4K600STZ är en uppgradering av modellen 4K501ST och projicerar utmärkt på svängda eller kupolformiga ytor, även i stående läge eller med flera blandade bilder och utan att förlora skärpan. Projektorn är den perfekta lösningen för många olika användningsområden, avancerade utbildningssimulatorer, design, museer och digitala skyltar.

XEED 4K600STZ levererar  4k HDR-bilder, med 4k-upplösning (4096 x 2400) och Canons halvledarteknik med ljusstyrka 6 000 lumen, som klarar upp till 40 000 timmars användning (i läget extra livslängd). Djupa, rena färger och äkta reproduktion av svarta områden är resultatet av Canons unika optiska system AISYS (Aspectual Illumination System) tillsammans med kontrastförhållande 4 000:1 och dynamisk kontrast 10 000:1.

Funktionerna i XEED 4K600STZ har också utökats med fyra DVI-D- och två HDMI 2.0-ingångar. På så sätt stöds projicering av högkvalitativt innehåll från många olika 4k-källor i 60 Hz med en enda HDMI-kabel, liksom en nästan omedelbar svarstid på 16,6 millisekunder. Alternativ för kraftfulla nätverksfunktioner och fjärrstyrning stöds via kompatibilitet med Creston, Wi-Fi, USB och Ethernet.

4k-precisionsobjektivet med 1,3x zoom och fast bländare f/2,6 levererar konstant ljusstyrka i hela zoomomfånget. En skärmbild på 120 tum kan projiceras från ett avstånd på 2,7 m tack vare projektionsförhållande 1,0-1,3.

Heikki Lappalainen, Nordisk Produktchef för projektorer på Canon berättar:
- Lanseringen av XEED 4K600STZ markerar ännu en milstolpe för Canons 4k-installationsprojektorer. Den är otroligt kompakt och lätt och med ljusstyrkan 6 000 lumen är projektorn den perfekta lösningen för många olika installationsområden. Den täcker allt från simuleringsmiljöer, som kräver supersnabba uppdateringsintervall, till installationer i museer som behöver kompakt design och hög upplösning för att skapa riktigt imponerande upplevelser. Med lanseringen av XEED 4K600STZ fortsätter vi tänja på gränserna och erbjuder fler möjligheter för att stödja användarna i deras olika installationsbehov.

Säljstart för XEED 4K600STZ sker i maj 2017.

Rekommenderat pris inkl.moms. 852 000 kronor.

Annons:

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår