Nyhet

Referens-OLED från Panasonic

Genom att kombinera oled-tekniken med stöd för bildbehandling på proffsnivå ska Panasonics nya 65-tums EZ1000 den bästa bilden någonsin. Punkt.

Bland annat kan panelen leverera nästan dubbelt så hög peak brightness som en mer normal oled , och den täcker även in i stort sett hela DCI-färgomfånget.
Panelen har också ett optiskt filter som kallas Absolute Black, och som suger upp eventuellt ströljus för att ytterligare förstärka effekten av oled-panelens totala svärta.
EZ1000 ska också eliminera en av oled-teknikens tidigare svagheter, detaljförluster i nästan svarta områden. Självklart är Panasonics band till Hollywood också synliga, och bland annat ska tv:n vara fininställd av Mike Sowa, en välkänd kolorist. Isf stöds också fullt ut, liksom HDR10 och HLG.
För ljudet står en limpa som Panasonic kallar Dynamic Blade Speaker, och givetvis är det ljudproffsen på Technics som varit inblandade.
www.panasonic.se

Annons:

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår