Nyhet

Glöm favoritfilmen

Känner du att det vore kul att se om en film eller en serie? Vill du att det ska kännas nytt och fräscht igen? Samsung kan ha lösningen!

Det handlar om en 20-minuters självhypnos som du hittar här på Samungs hemsida, och den kallas Unspoil Me.
Bakgrunden till den här kampanjen är att Samsungs unersökningar visar att hela 57% av befolkningen någon gång råkat ut för en spoiler, något man kanske kan få hjälp med! Hypnotisören Fredrik Praesto har skräddarsytt hypnosen, och det du behöver göra är att se till att du har 20 minuters lugn framför datorn, hörlurar och en idé om vilken serie eller film du vill glömma.

– Under självhypnos kan vi ta kontrollen över omedvetna processer. Detta kan vara väldigt effektivt för att skapa mentala förändringar hos en person, som det medvetna logiska sinnet inte kan uppnå. Hypnos har genom historien används för att glömma saker, ofta i terapeutiskt syfte. Med Unspoil me kan vi använda detta för att skapa nya upplevelser i stället, säger Fredrik Praesto, hypnotisör och mental tränare.

Om du efter hypnosen känner dig extra sugen på att köpa en Samsung-tv ska detta enligt samstämmiga uppgifter inte ha något med hypnosen att göra.

Annons:

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår