Nyhet Smarta hem

En magisk knapp direkt på lampsladden

Visst finns möjligheter att göra även fönster och bordslampor med strömbrytare på sladden smartare.

Men de har en stor begränsning – om någon släcker lampan manuellt med sladdströmbrytaren fungerar ju inte fjärrstyrningen. Såvida du inte byter sladdströmbrytaren till en som både kan styras manuellt och via smarta hemstyrningssystem.
Swiid Cord Switch är en sådan smart strömbrytare med Z-Wave-styrning som kan ersätta en traditionell och även styras manuellt. Tänder du lampan manuellt rapporterar Swiid Cord Switch sitt nya tillstånd till ditt smarta hem. Därmed kan du både styra och läsa av om någon tänt eller släckt lampan manuellt.
En annan smart möjlighet är att låta den manuella styrningen även påverka andra lampor så att du kan tända och släcka hemmets alla fönsterlampor med en knapptryckning på Swiid Cord Switch, eller i din smarta hem-app.
Swiid Cord Switch finns att köpa för knappa 500 kr hos exempelvis m.nu som även kan berätta mer om den smarta sladdströmbrytaren.

Info: m.nu

Annons:

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår