pressrelease

Sveriges första Android TV-plattform

OnePlace är namnet på Canal Digitals nya TV-plattform som är byggd på Googles Android TV - kommer den att förändra våra TV-vanor?

Annons:

Canal Digitals nya box som släpps idag ger tillgång till olika TV- och playtjänster, där linjära TV-kanaler, veckoarkiv, filmer och serier, appar och spel finns tillgängligt på en och samma plattform, och du styr det med en enda fjärrkontroll.

- Nu gör vi något vi aldrig har gjort förut: Vi går från ett stängt innehållsuniversum – där kunderna bara kan se det innehåll vi tillgängliggör - till ett öppet innehållsuniversum baserat på Android TV. Vi kallar nästa generations TV-upplevelse för "OnePlace", säger Ragnar Kårhus, VD på Canal Digital.
- För att möta såväl dagens som framtidens krav från kunderna när det gäller användarupplevelse, är sömlös tillgång till både linjär-TV och playinnehåll en väldigt viktig komponent. Med OnePlace kan vi även ge kunderna personliga rekommendationer om relevant innehåll från de 28.000 titlar vi har i vår playtjänst, i tillägg till det som visas eller kommer att visas på linjär-TV, avslutar Kårhus.


OnePlace innebär i korthet:

* Byggd på Googles Android TV

* Sömlös integration mellan linjär-TV och playtjänster

* Google Play inbyggd i boxen med tillgång till med 3200+ applikationer & spel

* Inbyggd Chromecast

* Google röstsök

* Bluetooth-fjärrkontroll som gör det möjligt att gömma undan boxen

* 4K UHD och HDR ready

För mer info: Canal Digital

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår