Tungviktare på g

Yamaha flaggar för att bjässarna i Aventageserien är på väg, och det märks på finess-listan att dessa receivrar ska funka oavsett plats.

Annons:

Därför har de såklart MusicCast, BT, Airplay och Alexa-styrning, inget konstigt med det. Lite märkligare är att de har en funktion som kallas AI, och som automatiskt optimerar surroundeffekten i realtid. Missförstå mig rätt, funktionen är säkert kanonbra, men det känns mer som något man skulle vilja ha i en instegsreceiver. Fast det kanske är bäst att hålla truten så länge, för vi har ju inte testat än.

Grymt bra med dessa nya receivrar är i alla fall att de har MusicCast Surround (med hjälp av de nya MusicCast 20 och 50), vilket innebär att du kan köra trådlösa högtalare (och sub!) tillsammans med receivern, smidigt!

Kollar vi på RX-A3080 hittar vi också en tredje HDMI-utgång och balanserad pre-out på frontkanalerna, medan slutstegen liksom DAC-bestyckningen ser ut att vara identisk med förra årets favorit RX-A3070.

Se.yamaha.com

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår