Nyhet

Nytt soundbar-system

Med Citationserien siktar Harman Kardon in sig på Sonos, som fortfarande äger multi roomsegmentet totalt.

Annons:

Nya Citation BAR är riktigt uppkäftig, och den har precis som  högtalaren Citation 500 en kontrollpanel på ovansidan, Google Assistant och ett både snyggt och stryktåligt tyg från Kvadrat mest överallt. Dessutom paras den med fördel hihop med Citation SUB och kanske ett par mindre Citationhögtalare för en omslutande och äkta 5.1-upplevelse.

Prismässigt är det tydligt att man inte spar på krutet någonstans, en BAR och en SUB kommer att kosta strax under 18 000 kronor i paket.

Det är självklart att vi jämför med Sonos, och när det gäller anslutningar är Citation BAR överlägsen i och med tre ingångar (med 4k-stöd) och en utgång med ARC.

Hur Citation står sig mot en Sonos och andra när det gäller ljud får vi återkomma till, men helt klart är att det börjar bli trångt på scen för de lyxigaste soundbar-alternativen, och att den som är intresserad av högklassig hemmabioljud med minimal ansträngning har mer än någonsin att välja bland.

Tyget från Kvadrat är snyggt, och alla som jobbat med utvecklingen av Citationserien har faktiskt en kavaj i detta tyg!
Kontrollpanel med liten display, och lampor för diverse information.
Subbasen får visa det svarta tyget, som inte verkar finnas som kavaj, men kanske som byxor.

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår