pressrelease

11 serier att se ikapp

Januari är en perfekt månad för att titta ikapp serier man missat under 2018 eller se om gamla säsonger innan nya säsonger släpps.

Annons:

The Grand Tour 1 och 2 (säsong 3 släpps den 18 januari).

Se ikapp säsong 1 och 2 inför släppet av säsong 3 den 18 januari. Jeremy ClarksonRichard Hammond och James May leder The Grand Tour, en serie om äventyr, spänning och vänskap. Men framförallt om bilar. Följ programledartrion på äventyr över hela världen.

The Marvelous Mrs. Maisel säsong 1 och 2

Den andra säsongen av Emmy- och Golden Globe-vinnande The Marvelous Mrs. Maisel har just haft premiär. Serien utspelar sig i New York under 50-talet och följer Midge Maisel (Rachel Brosnahan) vars liv är på topp med man, barn och eleganta Yom Kippur-middagar i lägenheten på Upper West Side. När Midges liv plötsligt tar en tvär vändning måste hon snabbt komma på vad hon är bra på, och går från hemmafru till ståupp-komiker. The Marvelous Mrs Maisel är skriven och regisserad av Amy Sherman-Palladino (Gilmore Girls).

Homecoming

Homecoming är en psykologisk thriller med Julia Roberts i huvudrollen. Serien som är regisserad av Sam Esmail (MR. ROBOT) har blivit nominerad till tre Golden Globes, bland annat för bästa dramaserie. Julia Robert spelar Heidi Bergman som arbetar på Homecoming Transitional Support Center, ett företag som hjälper soldater tillbaka till vardagen.

Fyra år senare har Heidi startat ett nytt liv. Hon bor tillsammans med sin mamma (Sissy Spacek) och jobbar som servitris när en person från försvarsdepartementet (Shea Whigham) kommer och ställer frågor om varför hon lämnade Homecoming. Heidi börjar inse att sanningen är helt annorlunda än hon tidigare trott. Baserad på den populära podcasten med samma namn är Homecoming skapad av Eli Horowitz och Micah Bloomberg. Utöver Julia Roberts ser vi bland annat Stephan JamesBobby CannavaleJeremy Allen WhiteAlex Karpovsky, och Dermot Mulroney.

Tom Clancy’s Jack Ryan

Jack Ryan är en CIA-analytiker i början av sin karriär som hamnar på ett farligt fältuppdrag. Serien följer Ryan när han hamnar mitt i en farlig situation där en ny typ av terrorism hotar förstörelse på global nivå. Den dramatiska serien består av åtta timmeslånga avsnitt med stjärnorna John Krasinski som Jack Ryan, Wendell Pierce som James Greer och Abbie Cornishsom Cathy Mueller.

All or Nothing: Manchester City

All or Nothing: Manchester City tas tittarna med bakom kulisserna hos ett av världens främsta fotbollslag. Vi får följa med under Manchester Citys säsong 2017 – 2018, från träningsanläggningen och styrelserummen till de stora arenorna.

All or Nothing är sportdokumentärserien som tidigare säsonger följt NFL-lag som bland annat Dallas Cowboys, och rugbylag som All Blacks. Detta är första gången vi får följa med ett fotbollslag.

American Gods

Den 11:e mars har säsong 2 av American Gods premiär på Amazon Prime Video. Men för den som ännu inte sett serien är det bra tid att titta ikapp till dess.

American Gods är baserad på den prisbelönta novellen med samma namn av Neil Gaiman. I säsong 1 möter vi den före detta fången Shadow Moon, spelad av Ricky Whittle som vandrar runt i en värld han inte förstår. Hans fru har dött och han är ensam. Hans liv kommer dock att ta en oväntad vändning när han träffar lurendrejaren Mr. Wednesday, spelad av Ian McShane, som erbjuder honom jobbet som hans livvakt. På deras resa upptäcker de ett gömt Amerika där magi är verkligt. De upptäcker även att de Gamla Gudarna är rädda för de Nya Gudarnas växande makt. I ett försök att kämpa mot hotet försöker Mr. Wednesday samla de Gamla Gudarna för att försvara deras egna existens.    

Bosch s. 1–4

I denna kriminalserie, baserad på de bästsäljande böckerna av Michael Connely, följer vi kriminalkommissarien Harry Bosch på mordroteln i Los Angeles. I första säsongen hittar polisen ett skelett av en 13-årig pojke. Harry får i uppdrag att finna mördaren. I rollen som Harry Bosch ser vi Titus Welliver.

Forever

Det gifta paret June (Maya Rudolph) och Oscar (Fred Armisen) lever ett bekvämt men förutsägbart liv i förorten Riverside i Kalifornien. I tolv år har de haft samma konversationer, ätit samma rätter och gjort samma resor på semestern. Men efter att paret gör en skidresa ihop hamnar de plötsligt i en otrygg situation. Forever är en originell, gripande komedi om kärlek, engagemang och äktenskap, skapad av Emmy-belönade författaren Alan Yang och Matt Hubbard (30 Rock, Parks och Recreation).

Goliath s. 1–2

Billy McBride var en gång en mäktig advokat som ägde rättssalen. Idag finner han sig dock oftare i en bar än i rätten. Trots detta tackar han motvilligt ja till att jobba med en felaktig dödsdom. På andra sidan står den mäktiga advokatbyrån han var med att grunda. I rollen som McBride ser vi Billy Bob Thornton.

The Looming Tower

Dramat The Looming Tower tar oss tillbaka i tiden och handlar om det ökande hotet från Osama Bin Laden och Al-Qaeda. Tittarna får se hur rivaliteten mellan CIA och FBI oavsiktligt kan ha satt bollen i rullning för tragedin som inträffade den 11 september 2001 och det efterföljande kriget i Irak.

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår