Nyhet

Skicka ljud- och bildsignaler längre sträckor.

Aktiv HDMI-kabel som finns i längder upp till 30 meter med avtagbar kontakt för att enkelt kunna dra den i rör!

Annons:

Att använda HDMI-kabel skall göra installationer mer kostnadseffektiva än att använda sig av nätverkskablar och HDBaseT lösningar - och utan kvalitetsförluster.

SCP:s aktiva och optiska 4K HDR HDMI-kabel, AOC - Active Optical Cable, är en avancerad HDMI-lösning för långa kablar. Kabeln är en fiber- och kopparhybrid som är tunn och flexibel och stöder de senaste HDMI-standarderna inklusive 4K @ 60 4: 4: 4 18Gbps, HDR, Multi-Channel Audio, EDID, CEC, HDCP2.2, ARC och HEAC, och finns i längderna  10m, 15m, 20m och 30m. Ytterligare längder, upp till 100m, kommer snart.

Kabeln har en mikro HDMI-ände på displaysidan med en unik avtagbar HDMI D (mikro) till HDMI A (standard) adapter. Detta skapar en smalare installationsprofil vilket gör det lättare att dra den genom rör. Dessutom ingår SCPs egna ”Pulling Capsule” som skyddar kabeländen under installationen. 

 

För mer info, kontakta: Canseda

För att inte skada kontakten när man drar den i rör medföljer en dragkapsel som man placerar mikro HDMI-kontakten i. Dragkapseln är endast 17 x 17 x 55 (mm) så den lätt går igenom rör.
Med varje kabel medföljer även en USB-nätkabel för extra 5V strömförsörjning som används när signalen behöver förstärkas.
995AOC-kabeln har en mikro HDMI-ände på displaysidan med en unik avtagbar HDMI D (mikro) till HDMI A (standard) adapter som skapar en smalare installationsprofil vilket gör det lättare att dra den genom rör. Dessutom ingår SCPs egna ”Pulling Capsule” som skyddar kabeländen under installationen.

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår