Nyhet

Nya soundbars från Sonance

Den här passiva ljudlimpan är en äkta trevägare med samma högteknologiska lösningar som i prisbelönta Visual Performance-serien.

Annons:

Skräddarsydda soundbars som snyggt matchar bredden även på stora skärmar. Med diskret och minimalistisk industriell design smälter den snyggt ihop med de flesta teveapparater och levereras med monteringsbeslag och tillbehör för VESA-fästen, väggmontering eller för placering på tevebänk.

SB46-55 - 1227mm bred och passar 55" skärmar
SB46-65 - 1445mm bred och passar 65" skärmar
SB46-75 - 1676mm bred och passar 75" skärmar
SB46-85 - 1911mm bred och passar 85" skärmar

 

Soundbarsen är indelade i tre slutna lådor och var och en av de tre högtalarkamrarna har en koaxial 1" pulverlackerad aluminiumdiskant, ett 4" laminerad kevlar och nomex mellanregister och dubbla 4½" laminerade kevlar och nomex baselement.

Samma material som sitter i dagens VP46, VP66 och VP86 vilket är bevis på kvalité och kombinationen ger ljud som både är naturligt och exakt. Det gör också det enkelt att komplettera med surroundhögtalare för en hemmabio. 

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår