Nyhet pressrelease

Sonance utomhussystem

Sonance utomhussystem består av en mängd olika satelliter och subwoofers. Det kan vara svårt att veta vilka som passar, vart de ska sitta och vilken effekt som skapar det mest harmoniska ljudet.

Pressrelease Canseda


Sonance har en tjänst som man kallar Sonance Design Service som inte bara riktar sig till Professional-seriens 70V/100V system utan även Landscape-serien. Allt man behöver är en ritning så hjälper Sonance dig med att ta fram ett förslag.

Landscape, Garden och Sonarray är utomhussystem som består av satellithögtalare och subwoofers i olika storlekar. Fördelen med satellitsystem är att man ramar in området där man befinner sig med ett tydligt och balanserat ljud. Man kan likna det med bra belysning som inte har några ljusa eller mörka fläckar utan snarare ger jämn och behaglig täckning. Ett system ger dig ljud överallt vart du än är i din trädgård och spelar mot dig vilket minimerar störningen utåt för omgivande fastigheter.

Landscape, Garden och Sonarray är utomhussystem som består av satellithögtalare och subwoofers i olika storlekar. Fördelen med satellitsystem är att man ramar in området där man befinner sig med ett tydligt och balanserat ljud. Man kan likna det med bra belysning som inte har några ljusa eller mörka fläckar utan snarare ger jämn och behaglig täckning. Ett system ger dig ljud överallt vart du än är i din trädgård och spelar mot dig vilket minimerar störningen utåt för omgivande fastigheter.
Sonance Rock-högtalare använder en hållbar väderbeständig konstruktion som är byggd för att klara de hårdaste utomhusmiljöerna. Sonance RK63 och RK83 levereras med vattentäta element och levererar ett rent ljud samtidigt som de står upp i de hårda förhållandena. För de som vill ha ännu mer imponerande ljud utomhus finns en extra RK10W subwoofer med samma slitstarka konstruktion och med en 10" polypropenkon. Rock-serien finns färgerna granite eller brown.
Sonance har också sina Mariner-högtalare, en allväderskonstruktion för att leverera år efter år. Med tre storlekar (5,25", 6,5" och 8") och tre prestandanivåer finns en högtalare som passar alla utomhus- eller marina miljöer och det mest kritiska örat. Högtalarna är IP66-klassade mot fukt och tål även högtryckstvätt.
Sonance Mariner

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår