Nyhet Film pressrelease tv-serier

NYTT PÅ PRIME I MAJ

Våren bjuder på gott om nyheter för den som inte kan få nog av teveserier!

Good Omens, säsong 1 – 31 maj

Good Omens är baserad på boken med samma namn av Terry Pratchett och Neil Gaiman. Serien är skapad av Gaiman och Douglas Mackinnon och handlar om att jordens slut är nära. I serien träffar vi en speciell duo, den knepiga ängeln (Michael Sheen) och den rastlösa demonen (David Tennant). De båda har blivit förtjusta i livet på jorden och tillsammans bildar de en oväntad allians för att stoppa den stundande apokalypsen. Problemet är dock att de tappat bort Antikrist, en 11-årig pojke helt omedveten om att det är han som är menad att förstöra jorden. Världens öde ligger i händerna på ängeln och demonen som tvingas ut på ett äventyr för att hitta pojken och rädda världen.

I Good Omens ser vi bland annat: David Tennant, Michael Sheen, Jon Hamm, Frances McDormand, Nick Offerman, Jack Whitehall, Miranda Richardson, Adria Arjona, Michael McKean, Anna Maxwell Martin, och många fler. Serien är producerad av Amazon Studios, BBC Studios, Blank Corporation och Narrativia med Neil Gaiman, Douglas Mackinnon, Chris Sussman, Simon Winstone och Rob Wilkins som seriens exekutiva producenter.

 

Sneaky Pete, säsong 3 – 10 maj

Sneaky Pete säsong 3 har premiär på Amazon Prime Video den 10 maj, med 10 nya avsnitt.

Serien handlar om Marius Josipovic (Giovanni Ribisi), en kriminell man som efter att ha blivit frisläppt från fängelset jagas av en gangster han tidigare rånat. Då han inte har någonstans att vända sig tar han den före detta cellkamraten Petes identitet som skydd. Något som leder till att Marius, som Pete, blir en del av sin nya identitets familj och använder dem för att försöka fly från sitt förflutna.

Så vem är Marius Josipovic? Marius själv skulle gärna vilja veta. Han känner en dragning mot familjen Bernhardt utan att vara en del av dem och känner sig splittrad. Han är en skicklig yrkeskriminell samtidigt som chansen att leva ett normalt liv lockar.

I tredje säsongen utforskar alla medlemar i Sneaky Pete-familjen sina identiteter, var de hör hemma och vart de ska. Det är en farlig resa och de riskerar att förlora sig själva, eller ännu värre, sina liv, i den.

I Sneaky Pete ser vi Giovanni Ribisi som Marius Josipovic, Marin Ireland (Side Effects) som Julia Bowman, Shane McRae (Still Alice) som Taylor Bowman, Libe Barer (Parenthood) som Carly Bowman, Peter Gerety (Prime Suspect) som Otto Bernhardt och Margo Martindale (The Americans) som Audrey Bernhardt.

Serien är skapad av Bryan Cranston och David Shore, med Blake Masters, Bryan Cranston, James Degus, och Jon Avnet som exekutiva producenter i säsong 3. Sneaky Pete är en produktion från Amazon Studios och Sony Pictures Television, i samarbete med Moonshot Entertainment.

 

Fleabag, säsong 2 – 17 maj

Fleabag (Phoebe Waller-Bridge) är tillbaka för en andra säsong och den här gången träffar hon en präst (Andrew Scott) som hjälper henne att se världen på ett annorlunda sätt. Sedan slutet av den förra säsongen när hennes familj avvisade henne, hennes mörkaste hemlighet avslöjades och hon nästan kastade sig framför en bil, är hon tillbaka för en roligare säsong är någonsin.

Den ursprungliga skådespelarstaben har fått sällskap av en hel del nya karaktärer och i säsong 2 hamnar vår hjältinna mitt i en kamp mellan henne själv och Gud, en kamp hon är inställd på att vinna.

I säsong 2 ser vi Fleabag (Phoebe Waller-Bridge), Olivia Colman (Godmother), Sian Clifford (Claire), Bill Paterson (pappan), Brett Gelman (Martin), Andrew Scott (prästen), Jenny Rainsford (Boo), Hugh Skinner (Harry), Hugh Dennis (bankman), och gästskådespelarna Fiona Shaw och Kristin Scott Thomas. Serien är skriven och skapad av Phoebe Waller-Bridge. Den är exekutivt producerad av Phoebe Waller-Bridge, Harry Bradbeer, Lydia Hampson, Harry Williams, Jack Williams, Joe Lewis. Regisserad av Harry Bradbeer.

 

 


 

På gång!

 

Säsong 2 av Hanna

Amazon Prime Video har meddelat att det kommer en andra säsong av thrillerdramat Hanna med premiär i början av 2020. Serien är baserad på Joe Wright’s film från 2011 och den åtta avsnitt långa första säsongen skrevs av David Farr (“The Night Manager”), som också återkommer som författare och exekutiv producent i säsong två.

 

Sterling K. Brown till The Marvelous Mrs. Maisel

Från produktionen bakom The Marvelous Mrs. Maisel kommer beskedet att den Emmy- och Golden Globe-vinnande skådespelaren Sterling K. Brown kommer vara en del av den tredje säsongen av serien. Just nu produceras säsong 3 av den Emmy-vinnande serien skapad av Amy Sherman-Palladino och Daniel Palladino.

 

 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår