pressrelease

Världens minsta laserprojektor med 3LCD1

EF-100W/B är Epsons minsta laserprojektor och mäter endast 23 cm på längsta sidan.

Med genomtänkt placering av kontakter och ventilation går det att placera projektorn på flera olika sätt - på vägg, i tak eller på golv. Med upplösning på upp till 150 tum i HD-upplösning.

Även i dagsljus ger lasertekniken en ljusstark och livfull bild. Man behöver alltså inte släcka ljuset, dra för fönstren eller ens använda en anpassad projektorduk. Dessutom är den underhållsfri och hållbar – med en livslängd på uppemot 20 000 timmar kan man använda projektorn varje dag i tio år.

Det behändiga formatet gör det möjligt att snabbt och enkelt ta fram projektorn när den ska användas, eller helt enkelt flytta med den till sommarstugan – eller hem till vännerna när det vankas filmkväll eller fotbollsmatch. Via den inbyggda HDMI-kontakten är det enkelt att koppla in en signalkälla – oavsett om det är en Apple TV, Google Chromecast, Bluray-spelare eller en spelkonsol.

Ljudet kan köras via den inbyggda högtalaren, hörlursuttaget eller över Bluetooth till en soundbar eller liknande.

 

Mer info, klicka HÄR

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår