pressrelease

Världens minsta laserprojektor med 3LCD1

EF-100W/B är Epsons minsta laserprojektor och mäter endast 23 cm på längsta sidan.

Med genomtänkt placering av kontakter och ventilation går det att placera projektorn på flera olika sätt - på vägg, i tak eller på golv. Med upplösning på upp till 150 tum i HD-upplösning.

Även i dagsljus ger lasertekniken en ljusstark och livfull bild. Man behöver alltså inte släcka ljuset, dra för fönstren eller ens använda en anpassad projektorduk. Dessutom är den underhållsfri och hållbar – med en livslängd på uppemot 20 000 timmar kan man använda projektorn varje dag i tio år.

Det behändiga formatet gör det möjligt att snabbt och enkelt ta fram projektorn när den ska användas, eller helt enkelt flytta med den till sommarstugan – eller hem till vännerna när det vankas filmkväll eller fotbollsmatch. Via den inbyggda HDMI-kontakten är det enkelt att koppla in en signalkälla – oavsett om det är en Apple TV, Google Chromecast, Bluray-spelare eller en spelkonsol.

Ljudet kan köras via den inbyggda högtalaren, hörlursuttaget eller över Bluetooth till en soundbar eller liknande.

 

Mer info, klicka HÄR

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår