pressrelease

360 Reality Audio

Sony meddelar att 360 Reality Audio blir tillgängligt för strömning via Amazon Music HD

Sony Corporation meddelade idag att 360 Reality Audio kommer att finnas tillgängligt på den nya Amazon Echo Studio med Amazon Music HD för kunder i USA, Storbritannien, Tyskland och Japan senare under året (inga uppgifter om en Nordisk release).

360 Reality Audio presenterades först vid CES 2019 och är en musikupplevelse som använder Sonys Object-based Spatial Audio Technology, en teknik som gör det möjligt för artister och musikskapare att skapa en spatial musikupplevelse genom att positionera olika ljudkällor som sång, kör och instrument så att det passar deras kreativa och konstnärliga vision vilket gör att lyssnaren kan njuta av en fördjupad musikupplevelse som får dem att känna som att de har sin favoritartist rakt framför sig. Teknologisk utveckling pågår för att stödja en mängd olika ljudenheter som hörlurar och högtalarsystem, inklusive den helt nya Echo Studio.

 

För mer info, kolla HÄR

Annons:

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår