Nyhet

Skrota gamla Sonosprylar

Idag lanserar Sonos Trade Up, ett uppgraderingsprogram för gamla produkter.

Om du har en Connect, Connect:Amp, ZP80, ZP90, ZP100, ZP120 eller den första generationens Play:5, kan du från och med idag att lämna in någon av dessa produkter för att byta upp sig till nästa generation, och du får då 30% rabatt på valfri ny Sonosprodukt. Du kan alltså lämna in en Connect och få rabatt på en sprillans ny Move! Sonos lovar att de produkter som lämnas in återvinns på ett ansvarsfullt sätt.

 

De högtalare som går att använda för att byta upp sig lanserades för mer än ett årtionde sedan. Sedan dess har det lanserats uppgraderingar i såväl hårdvaran som i mjukvaran med funktioner som AirPlay2, röststyrning och automatisk Trueplay-justering. 

”Vi har alltid varit fokuserade på att utforma ett system av produkter som erbjuder valfrihet och som låter fantastiskt i många år. När vi introducerar nya generationer av högtalare och komponenter bygger vi för framtiden där vi erbjuder stegvisa uppgraderingar av hård- och mjukvara med ännu mer kraft och kapacitet. Idag kan vi erbjuda Sonos-användare att byta upp sig för nya ljudupplevelser med Sonos på ett smidigt sätt”, säger Zack Kramer, Vice President of Retail på Sonos

 

www.sonos.com/tradeup

Annons:

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår