Nyhet pressrelease Smarta hem

STYR LIFX MED NY APP

Den nya LIFX-appen har gjorts om från grunden med bättre kontroll, där effektivitet och personlighet står i centrum.

 

 

LIFX vill att användare ska gilla appen mer, men använda den mindre genom att minska antalet steg som krävs för att få till det resultat du vill ha.

Schemaläggning, styra hela hemmet eller snabbt och smart?

Målet för LIFX var att lägga en grund som skulle vara praktisk, genomtänkt och personlig; något som kunde leva upp till löftet om att göra hemmet smartare, inte mer uppkopplat. 

LIFX svar på det är App 4: ett modernt och användarvänligt system optimerat för tre typiska användare.

 

  1. The Whole-Home User” - Instrumentpanelen innehåller nu grupper som kan kontrolleras från själva instrumentpanelen.
  2. The Scheduler” - Schemaläggning och automatisering är den vanligaste anledningen till att folk köper smart belysning, så den nya schemasidan (med kalendervy) gör det lätt att skapa överskådliga scheman.
  3. The On-Demand user” - Den här personen gillar att kunna trycka på en knapp för att få saker att hända, men med förprogrammerade åtgärder. Det är därför skärmen Scenes & Effects har tagits fram, som kommer ihåg sparade åtgärder och även innehåller favoriter, precis som på instrumentpanelen.

Nytt i App 4

Andra nyheter i den nya appen:

●    Personanpassa din instrumentpanel med foton för grupper – välj foton som gör det lätt att identifiera rummet, eller bara en massa bilder på katter. Valet är ditt.

●    Fliken Discover hjälper dig hitta bra innehåll och LIFX-produkter.

●    Grunden har lagts för framtida versioner med ännu fler nyheter för användare.

Viktigt att tänka på är att när du har laddat ner den nya appen går det inte att gå tillbaka till App 3, så det smartaste är att bekanta sig med den här på LIFX webbplats.


Här kan du kolla in de största förändringarna mellan App 3 och App 4:

●    Home består nu av 3 skärmar, som ska ge en snabbare överblick över hemmet, men även bättre kontroll över scheman och scener/effekter.

●    Korten på instrumentpanelen går att öppna för att snabbt kontrollera individuella lampor, men kan även samlas för att kontrollera hela gruppen. I utökat format ser du fler lampor och i grupperat läge kan du tända, släcka och dimra från själva kortet.

●    Scheman visas nu i kalendervyn, vilket gör dem lättare att läsa och uppdatera.

●    Effekter finns nu på skärmen Scenes & Effects, och inte för varje individuell enhet. Det gör det möjligt att använda en effekt med bara ett tryck, och sedan spara den åtgärden. Tidigare, om du exempelvis ville ställa in en viss effekt för sex lampor, var du tvungen att göra det för varje individuell lampa.

Annons:

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår