Nyhet Smarta hem

Smartare utomhussiren från Philios

Med Philios nya Z-Wave Outdoor Siren tillkommer en både smart och flexibel lösning.

 

Den som bygger sitt eget larm med smart hem-teknik kan nå såväl hög tillförlitlighet som god kontroll till en begränsad fast kostnad. Det går ju att bygga det mesta med vanliga sensorer och avkännare.
Fast när det kommer till de avskräckande delarna som sirener och blixtljus har utbudet inte varit lika rikt. Men det kan bli ändring på det nu.

Med Philios nya Z-Wave Outdoor Siren tillkommer en både smart och flexibel lösning som både är trådlös och använder den senaste Z-Wave-tekniken med sitt Z-Wave 700-chip.
Sirenen larmar med både ljus och ljud, har 6 olika ljudsignaler och ska klara ljudnivåer på upp till 100 dB.

Sirenen kan installeras var som helst, exempelvis på husfasaden, och kan sedan kontrolleras via Z-Wave. På så sätt utökar du enkelt ditt säkerhetssystem så att både inkräktare, grannar och förbipasserande kan uppmärksammas om att ett larm har löst ut. Helt utan kabeldragning!

Svagheten med sirenen är möjligen dess batteridrift då den drivs med 4 AA-batterier. Å andra sidan är den senaste Z-Wave-tekniken mycket strömsnål och kan även själv varna när det börjar bli dags att byta ut eller ladda batterierna.

Philio Z-Wave Outdoor Siren kostar 1 295 kronor hos m.nu

Annons:

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår