TÄVLING

Tävlingen avgjord!

Vi säger stort grattis till vinnaren Britt-Marie Andersson i Ramlösa. Spelet "På 5 Sekunder" är på väg till dig. Mycket nöje! Och det rätta svaret är naturligtvis: Alla månader (många gissade på februari :)

Spelet På 5 sekunder går varmt under helgerna.

Ett timglas med snurrande kulor och en irriterande tuta skapar underhållande stress när man till exempel ska säga tre djur som inte har päls eller tre franska maträtter och bara har fem sekunder på sig att svara.
Det är mycket svårare än man tror och lockar fram många oväntade svar. Mycket roligt.

 

Lika kul är Herd Mentality – här gäller det att svara på frågor som till exempel ”Vilken sorts chips är godast”, ”Vilken musikgenre är störigast” och ”Vilken skräckfilm är läskigast?
Men målet är inte att svara vad du själv tycker, utan vad du att tror dina motspelare ska svara. Den som svarar som majoriteten vinner poängen.

 

Vill du försöka vinna ett av spelen?

Maila till tavling@hemmabiotidningen.se senast den 25/4, 2022, och berätta vilka av årets tolv månader som har 28 dagar (Hjälp, det här är ju för svårt Thomas! Red anm.).

Skriv i ämnesrutan vilket spel du helst vill vinna. Lycka till!

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår