Övrigt Skön läsning

Pestkung - läs en bra bok!

Ett förfluget ord, ”Pestkung”, dyker plötsligt upp och förändrar allting.

Annons:

Författaren Mikael Strömberg kämpar med skrivkramp. Han börjar bli rädd att författarkarriären kan vara över. Ett förfluget ord, ”Pestkung”, dyker plötsligt upp och förändrar allting.

Jakten efter ordets ursprung förvandlas till en mardrömsresa där han ställs inför besynnerliga historier om människor som bragts om livet, husdjur som blivit bortrövade och ungdomar som spårlöst försvunnit.
Mitt uppe i den fruktan som växer fram inom Mikael själv kommer han också att konfronteras med ett ohyggligt väsen som döljer sig i de djupa, jämtländska skogarna.

Pestkung är en välskriven, oförutsägbar, suggestiv och mycket spännande meta-skräckroman som genomsyras av en isande otäck atmosfär. Ännu mer ”mockumentär” blir det när populärkulturprofilen Fredrik Strage och journalisten, författaren och bloggaren Jack Werner (programledare för Creepypodden i P3) också dyker upp som sig själva i boken. En mystisk T-shirt spelar en viktig roll i historien.

När en likadan sedan också dyker upp med posten och jag drar på mig den blir läsupplevelsen ännu mer gastkramande.

Annons:

Den mystiska T-shirten i Pestkung

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår