Test

Skrivbordsbio

Bara för att man sitter vid skrivbordet behöver man ju inte sakna lite trevlig ljudsättning.

 

Bara för att man sitter vid skrivbordet behöver man ju inte sakna lite trevlig ljudsättning.
I mitt fall för både lättsam underhållning och för arbetets räkning här på kontoret. Jag kollar på massor av filmklipp, förhandsvisningar och inte minst musik. Då kan det vara trevligt att komplettera de fina hörlurarna med ett par små men vettiga högtalare.

Ett prisvärt och skrivbordsvänligt alternativ är Creative T60, som är ett par högtalare utan tillhörande subwoofer som bjuder på 2,75-tums element och en 2x15 watt stark förstärkare monterad i den högra högtalaren som ansluts till den vänstra med en enkel kabel.

 

 

Bland anslutningarna finns usb-c, vilket är det vi använder, Bluetooth och 3,5 mm. Du kan även koppla in ett headset för att smidigt koppla över till kommunikation den vägen. Du switchar raskt med en knapp på ena högtalaren.

Ljudmässigt är det faktiskt hyfsat om man håller sig till tal och lägre kontorsvolymer. Okej, man måste ju ta dem för vad de är – små skrivbordshögtalare i plast – men efter att de stått och spelat någon månad nu blir det svårt att vara utan dem för dagligt radio- och musikskval och genomgång av filmerna vi skriver om i tidningen.

Ett bra alternativ för ändamålet alltså där lättsamt arbets- eller spelljud är syftet före analytiska musikupplevelser. Ett plus också för att de faktiskt är ganska snygga.

Creative T60

Vad: Desktophögtalare 2.0

Storlek: 92 x 199 x 157 mm

Vikt: 1,9 kg/st.

Pris: ca 850 kronor

Info: nordic.creative.com

Annons:

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår