spel Spelrecension

THE ELDER SCROLLS V: SKYRIM till Switch!

Perfekt så här när nästa säsong a Game of Thrones ligger så jobbigt långt fram i tiden, och man verkligen behöver sin drak-fix, kommer ett av de bästa äventyrs-RPG-spelen någonsin och landar på Nintendo Switch.

Annons:

Grafiskt kanske såklart inte riktigt lika skarpt som 4K-versionen till PS4 Pro, men heller inte riktigt lika lågupplöst som originalversionen till Xbox 360 för sex år sedan. Hursomhelst är det fantastiskt trevligt att återigen få axla rollen som den Dragonborn du älskar att vara. Spänn bågen, vässa svärdet och ge dig ut på det omfattande och slukande äventyret en gång till, 30 timmar main quest och säkert tre gånger längre sidospår att utforska.

Med nya överraskningar som lurar i varje grotta, skogsglänta och bergstopp blir det aldrig tråkigt att utforska det underbara landskapet i Skyrim, dräpa vampyrer, drakar och trollmonster och leta skatter i mörkret. Jag vet hur min julledighet kommer att spenderas.


THE ELDER SCROLLS V: SKYRIM
Genre: RPG
Utvecklare: Bethesda
PEGI: 12
Testat på: Nintendo Switch

Spelglädje 9/10
Grafik 7/10
Ljud 7/10
Online nej
Totalt 8/10

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår