spel Spelrecension

PLAYERUNKNOWNS BATTLEGROUNDS

Äntligen gör det debut på Sonys spelstation! Xbox och PC-ägare har fått spela Pubg länge nu, till och med smartphoneägare har kunnat spela det i flera månader.

Så i mitten på december så knackade äntligen Sony på dörren och lämnade ett mycket trevligt press-kit innehållandes diverse snygga Pubg-godsaker och inte minst själva spelet till PS4.

Jag som redan är totalfrälst i detta, ett av Battle Roayle-spelens original, har säkert redan bankat in tresiffrigt med timmar i det till Xbox One X och har längtat efter att även få spöa motståndarna tillsammans med mina PS4-vänner. Sagt och gjort, dags att åter igen gräva ner sig i loot-träskets underbara värld, spela singel, duo eller som en tre eller fyramanna-squad mot runt hundra andra spelare.

Det flyter numera på helt okej och grafiskt ser det ut i princip som på Xbox One X. Tre härliga banor finns att röja på, två enorma och en lite mindre, alla med sin säregna charm och en fjärde är påväg. Bättre sent än aldrig att få lira detta på Playstation 4 alltså och det har gett i alla fall mig en rejäl Pubg-nytändning – winner winner, chicken dinner!

 


 

PLAYERUNKNOWNS BATTLEGROUNDS

Genre: Battle Royale
Utvecklare: Blue Hole
PEGI: 15
Testat på: PS4 Pro (Finns även till Xbox One X, PC, Android och IOS))

 

Spelglädje 8/10
Grafik 5/10
Ljud 5/10
Online 8/10

Totalt 8/10

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår