Hemmabio #6 2019

Test: Sony XG95

Sony startar 2019 med toppklass-LCD:n XG95 som ger hög kontrast och hög ljusstyrka. Vi testar 75 tum!

 

Kalibrerad filmnjutning

BenQ:s W2700 bjuder inte bara på rejäl bild med högsta upplösning och överkomlig teknik. Jämte fjärrkontrollen i paketet ligger dessutom ett protokoll som visar hur just detta ex mäter!

 

Megatest Sub-basar: Tolv-slaget

Ok, två av subbasarna har 13-tumselement, men i stort sett handlar det denna gång om tolv-tummare. Du kan i detta test vänta dig ruskigt bra bas till priser mellan 8 300 och 17 990 kronor!

 

Film: När leken blir allvar

Att bli instängd och med hjälp av diverse ledtrådar på begränsad tid försöka ta sig ut ur olika temabaserade Escape Rooms är en trend som blivit populär över hela världen. Men om leken plötslig visar sig vara på riktigt blir det snabbt blodigt allvar.

 

Hemma Hos: Garageomvandlingen

Tack vare en förstående sambo och mycket eget slit fick Mikael äntligen förverkliga sin dröm om en dedikerad bio genom att bygga om sitt garage till en efterlängtad biogrotta.

 

Félice Jankell

Guldbaggenominerade Félice Jankell har fullt upp. Det första klivet mot en internationell karriär togs också med en roll i fjolårets hyllade ryska Oscarbidrag Sobibór. Vi har träffat en av Sveriges mest spännande unga skådespelare.

 

Guldkantat bioljud

Nyheter från högtalartillverkaren Monitor Audio triggar alltid många entusiasters fulla uppmärksamhet, och nya Gold-serien torde knappast vara ett undantag.

 

Björn Engström

Fyra forskare måste i kamp mot klockan lösa en matematisk gåta för att förhindra en kosmisk katastrof och jordens undergång. Vi snackar med skaparen Björn Engström. 

Pris: 79 kr

Pris (.pdf): 39 kr

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår