Hemmabio #7 2019

Köpguide TV 2019

Med Thomas Ytterberg som ledsagare har du en kunnig kompis att lita på, vilket kanske behövs för att köpa rätt TV 2019.

 

LG Oled 2019

Vi testar inte en utan två LG-maskiner, C9 och E9.

 

Soundbars

Vi testar både Dali Katch One och LG SK8, två helt olika soundbars som också testas var för sig. Den ena är en kompetent stereolimpa medan den andra har äkta 5.1.2 Atmos!

 

Mäktig Marantz

Vi söker svaren på vad det är som kostar trettiosjutusen kronor hos Marantz förnämaste förstegsprocessor AV8805. Varför ska vi lägga vårt strävsamt ihoparbetade kapital på denna svarta, konventionellt formgivna låda, egentligen?

 

Hemma Hos Micke

I Sala bor Micke Forssberg, ägare till högtalarmärket Amega och en smågalen hemmabioentusiast. Mer effekt än de flesta behöver parat med DSP-slutsteg och en mäktig trerörskanon ger hans bio oss rysningar av vällust!

 

Rätt för TV och projektor

I de bästa av världar vore tv-bilden anpassningsbar i både storlek, ljud- och ljusåtergivning. Men vad ska man då fokusera på, och hur vet man vad som är viktigt och mindre viktigt?

 

Film: The Sisters Brothers

Hyllade Jacques Audiard har gjort sin första engelska film. Han överraskar med en nytänkande och hårdkokt tragikomisk ”western noir” om brödraskap, lojalitet och krossade machomyter i ett samhälle i brutal förändring.

 

Och mycket mer…

Pris: 79 kr

Pris (.pdf): 39 kr

Innehåll

Läs online

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår